WEBOLDAL KÉSZÍTÉS
KERESŐOPTIMALIZÁLÁS


próba

Felhasználási Feltételek

 

Hatályos 2024. január 1. napjától

 

A jelen felhasználási feltételekben a www.panasz-online.hu weboldal (a továbbiakban: Honlap vagy Weboldal) látogatóit (a továbbiakban: Felhasználó) tájékoztatja a HR-JET CONSULTING Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: H-9024 Győr, Baross Gábor út 73. I/3., képviseli: Fekete Henrietta ügyvezető, cégjegyzékszám: 08-09-004116, nyilvántartó hatóság: Gy



TOVÁBB >>

OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Weboldal készítés Győr

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

szakértelem és tapasztalat

Weboldalát sok éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink készítik el, így garantálva, hogy megvalósulnjon minden cél amit Ön a webolalán keresztül el szeretne érni. Felmérjük az Ön igényeit, elemezzük a konkurenciát és javaslatokat teszünk a weboldalának kialakítására. Kollégáink elkészítik weboldalának grafikai és működési tervét.

Weboldal frissítés Győr

WEBOLDAL FRISSÍTÉS,        KARBANTARTÁS

Weboldal frissítés, újra optimalizálás

Mint minden más a weboldal is elavul egy idő után. A technológiák és trendek változásait követve egy -két évente felül kell vizsgálni a weboldalt és szükség esetén fel kell újítani, újra kell optimalizálni. A régóta nem frissített weboldalakat a Google egy idő után hátra sorolja, majd elfelejti. Nincs annál rosszab reklám, mint egy vevőnek elmagyarázni, hogy amit a weboldalon látott azt már régen nem forgalmazzák, vagy csak jóvál drágábban.

SEO-Keresőoptimalizlás Győr

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Legyen látható a Google számára

A legszebb, legjobb tartalommal rendelkező weboldal sem ér semmit, ha nem találják meg a keresők és a felhasználók. Senki sem nézi meg a Google 3. vagy 5. oldalát. Ma már számos olyan eszköz van a birtokunkban, amellyen jó eséllyel az első találati oldalra hozzuk weboldalát.

Online marketing Győr

ONLINE MARKETING

Hozzon ki többet weboldalából!

Az online marketing eszközök szakszerű használatával megsokszorozhatja a weboldala által termelt profitot. Legyen szó Facebook, Google vagy egyéb hirdetésekről kérje tanácsunkat, árajánlatunkat!

Mit jelent a keresőoptimalizálás (SEO) és miért van szükség?

avagy, hogyan kerülhetsz a Google első aldalára?
Sok weboldal tulajdonos nem érti, hogy miért nem jelenik meg a weboldala a Google oldalain, pedig a szomszéd kisfia olyan ügyesen megcsinálta a weboldalát. Számtalan esetben találkoztam már ezzel a problémával. Több száz olyan weboldal, online alkalmazás vagy akár még mobil alkalmazás is van a világon, ami azt hirdeti, hogy néhány kattintással bárki csinálhat profi weboldalt. Van benne némi igazság, valóban össze lehet rakosgatni egyweboldalt képekből, színekből, szövegekből és gombokból. Egyszerű, mint a LEGO és pontosan ugyanúgy is működik, mint pl. egy LEGO-ból épített autó. Úgy is néz ki, meg még gurul is, de azért nyaralni nem indulnánk el vele. Weboldal készítéssel eltöltött sok év alatt arra kellett rájönnöm, hogy még nekünk, szakembereknek is naponta új kihívásokkal kell megküzdeni azért, hogy egy-egy weboldalunk valóban értékes helyen jelenjen meg a keresőkben. Egy online összekattintgatott weboldalnak igen kevés esélye van a profi szakemberek által gondosan összeállított, a mai Google irányelvek szerint keresőoptimalizált weboldalakkal szemben. Összegzésképpen, ha valaki megkérdezi tőlem, hogy szükség van e a keresőoptimalizálásra csak azt tudom mondani, hogy sokkal nagyobb mint mondjuk egy díjnyertes dizájnra.


Weboldal készítés Győr

INGYENES KONZULTÁCIÓ

Nem tudja mit is szeretne?

Nem lehet mindenki internetes szakember, ezért sokan nem is tudják milyen lehetőségek rejlenek egy weboldalban. Ma már egy vállalákozás sem mondthat le az internet előnyeiről. Hogy mik ezek az előnyök és hogyan tudja az Ön cége is kihasználni, munkatársunk egy személyes konzultáció alkalmával szívesen tájékoztatja Önt.

weboldal készítés árajánlat Győr

ÁRAJÁNLAT

Weboldalak korrekt áron

Nem árulunk zsákba macskát. Sok vállalkozás esetében az egyik legfontosabb kérdés a weboldal ára. Nekünk is fontos, hogy Ön csak azért fizessen, amit ki is tud használni. Egy 2-3 terméket gyártó cég részére felesleges egy több százezer forintos webáruházat létrehozni. Minden esetben egyedi árat adunk megkeresésére, az ön igényei szerint.

weboldal üzemeltetés, karbantartás ügyfélszolgálat

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Hogy bármikkor segíthessünk önnek

Bizonyára Ön is találkozott már olyan weboldallal, ahol ezer éves termékek és árak voltak. Tudjuk mennyire fontos, hogy weboldala naprakész legyen, ezért munkatársaink azon dolgoznak, hogy az Ön problémáit a legrövidebb időn belül orvosulják, legyen az egy egszerű szöveg módosítás vagy akár egy teljes átalakítás.

profi weboldal készítés Győr

TÖBBET ADUNK!

Nem csak egy weboldalt adunk

Egy weboldal Önmagában csekély eredményt hozhat, ezért ügyfeleinket további olyan szolgáltatásokkal is támogatjuk, amelyek garantáltan meghozzák a sikert vállalkozásának. Az elkészült oldalakat, keresőoptimalizálással, AdWords, Facebook hirdetésekkel támogatjuk a minél jobb eredmény érdekében.